bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Certificeringen

Heluto wil een betrouwbare partner zijn voor haar opdrachtgevers. Daarom investeert Heluto doorlopend in ontwikkeling en certificering van medewerkers en processen.

Heluto heeft de volgende certificeringen:

Brink Climate OK

Climate OK is een initiatief van Brink Climate Systems om samen met partners te zorgen voor een gezond, energiezuinig en comfortabel binnenklimaat. De realisatie van een Climate OK-binnenklimaat begint met het gebruik van producten voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

KIWA f-gassen SGS

KIWA ISO 9001

KIWA SCIOS

SCIOS staat voor Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud Stookinstallaties. Heluto is gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan stookinstallaties. Schakelt u ons in voor de inspectie, dan weet u zeker dat u voldoet aan de eisen die de wetgever stelt aan de kwaliteit van uw stookinstallaties als het gaat om rendement, veiligheid en milieubelasting.

KIWA VCA

KvINL

Kiezen voor kwaliteit
Kwaliteit aantonen, dat is de essentie van KvINL. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

NVKL

De NVKL is de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek. Heluto is als NVKL-erkende installateur specialist in koudetechniek en klimaatbeheersing en mag het exclusieve NVKL-kwaliteitslabel voeren. Heluto voldoet aan de eisen van de NVKL-erkenning en wordt tweejaarlijks getoetst door een een onafhankelijke keuringsinstantie.

PED

STEK