bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Cursus AED Heluto

Op 13 september hebben een aantal collega's een AED en reanimatie cursus gevolgd. Hiervoor zijn ze allemaal geslaagd. Sinds enige tijd hangt bij ons aan de zaak een AED buitenkast, door de AED in een buitenkast te plaatsen krijgt deze een maatschappelijke functie en kan iedereen altijd hulp bieden.

HartslagNu

Daarom zijn wij aangemeld bij HartslagNu: het landelijke platform voor burgerhulpverlening bij een hartstilstand. Je sluit je aan bij HartslagNu wanneer je hulp wilt bieden bij een (mogelijke) reanimatie. Ook wanneer je een AED in bezit hebt en deze beschikbaar wilt stellen als het nodig is, kan je deze bij HartslagNu aanmelden. Wij streven naar een 6-minutenzone in heel Nederland. Waar je ook bent, er is altijd hulp van burgers en AED’s in de buurt.

Hoe werkt het?

Iemand wordt onwel en 112 wordt gebeld. De centralist stelt vast dat het gaat om een mogelijke hartstilstand. Er wordt een ambulance gestuurd. Tegelijkertijd worden aangesloten burgerhulpverleners opgeroepen om een AED op te halen, naar het slachtoffer te gaan en te gaan reanimeren totdat de ambulance er is.

AED heluto

IMG 5270

Certificeringen

kiwa     stek   2019 Logo NVKL klimaat   VCA logo 1000x569px RGB 2.0