bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Heluto Service

Heluto Service is de service afdeling van Heluto BV installatietechniek uit Diever. Heluto is als installatiebedrijf ruim 40 jaar actief in heel Nederland. Heluto Service bv zorgt voor een gezond binnen klimaat in de utiliteit en bij de particulier. We beschikken over een enthousiaste - betrokken club servicetechnici met korte lijnen. We kunnen daarom snel schakelen, wat in het geval van service vaak gewenst is.

Waarom  onderhoud aan uw klimaatinstallatie

Problemen voorkomen is beter dan het risico op dure reparatiekosten. Wat kan er allemaal kapot gaan als uw installatie niet goed wordt onderhouden?

  • 0-3 jaar: De warmtewisselaar raakt sneller vervuild. Dit zorgt voor onnodig gasverbruik en een hogere energierekening. Bovendien verhoogt dit de kans op storing en dus een koud huis.

  • Vanaf vijf jaar: De kans op lekkages en verroeste onderdelen is groot. Vaak gaat de automatische ontluchter stuk, waardoor opgehoopte lucht niet meer verwijderd wordt. Dit belemmert de prestaties van uw cv-ketel, waardoor u meer energie verbruikt (en uw energierekening omhoog gaat).

  • Vanaf zeven jaar: De meest voorkomende storingen komen door een vervuilde luchtdrukschakelaar en ventilator. De kosten voor reparatie zijn vaak hoog.

  • Na 9 jaar: Het elektronische deel van de ketel gaat sneller haperen, waardoor de ketel slecht werkt of helemaal niet meer. De kans dat u een nieuwe ketel aan moet schaffen is groot. Zonde, een gemiddelde levensduur van een ketel is zo’n 15 jaar bij goed onderhoud.

Veiligheid, zekerheid & hoger rendement Over luchtverwarming & onderhoud
Voorkom hoge reparatiekosten Airco onderhoud
Minder kans op storingen  Checklist cv-ketel storing

Certificeringen

kiwa     stek   2019 Logo NVKL klimaat   VCA logo 1000x569px RGB 2.0