bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Bedrijfsfeest

 

Alle ruimte voor Heluto 50 jaar!

Op 4 oktober vierde Heluto Installatietechniek haar 50-jarige jubileum. Veel aandacht ging daarbij uit naar Geert Room sr., die het bedrijf in 1969 oprichtte en zijn zoon en opvolger Geert Room jr., die het bedrijf in 1999 kwam versterken. Namens de personeelsvereniging ontvingen de beide heren een persoonlijk portret in de vorm van een fotomozaïek, bestaande uit honderden foto’s die tezamen een beeld geven van de geschiedenis van het bedrijf. 

De personeelsvereniging bedankte de directie, de medewerkers en oud-medewerkers voor het behalen van een halve eeuw succes. “Heluto is een geweldig bedrijf om voor te mogen werken. Ik denk dat we met recht kunnen zeggen dat we hier met zijn allen trots op zijn en kunnen zijn. Sommigen werken er pas, anderen al veel langer, wat ook te zien is in de kantine waar alle foto’s van jubilarissen aan de wand hangen.” Ook de echtgenotes van de beide heren Room ontvingen veel waardering voor hun inzet, immers: “Achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw”.

Het halve eeuwfeest is verder luister bijgezet door een presentatie van ruimtevaarder André Kuipers. Hij sprak over zijn eigen ervaringen in de ruimte en die van zijn collega’s in 1969, het jaar waarin de eerste mens op de man stond en tevens het oprichtingsjaar van Heluto. Hij duidde die tijd niet alleen als technisch opwindend, maar ook politiek erg spannend.

Daarna werd dansvloer geopend, gingen de beentjes van de vloer en maakte Lee Towers zijn entree voor een swingende finale van een fantastische dag met veel gedenkwaardige momenten.

collage website

Certificeringen

kiwa     stek   2019 Logo NVKL klimaat   VCA logo 1000x569px RGB 2.0