bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Wij hebben plaats voor nieuwe stagiairs!

 

Over stage bij Heluto

Heluto is een installatiebedrijf gevestigd in het Drentse Diever, opgericht in 1969. Wij leggen ons toe op speciale projecten en werken op plaatsen in heel Nederland. Ons bedrijf telt ruim zestig medewerkers. 

Voor het komende halfjaar bieden wij verschillende stageplaatsen aan waar studenten hun vak in de praktijk kunnen oefenen. Je leer- en werkniveau is VMBO, MBO of HBO, in de richtingen installatietechniek, elektrotechniek, koeltechniek en luchtbehandeling. Je werkt mee aan diverse projecten die aansluiten bij je opleiding. 

De werksfeer is plezierig en aandachtig. Je krijgt ondersteuning van een coach die je wegwijs maakt in ons bedrijf en klaar staat als je vragen hebt. Je werkt mee in een klein team en kunt rekenen op een uitstekende begeleiding.  

Ben jij dit?

  • Je bent bekend met techniek en zoekt uitdagingen in de klimaattechniek
  • Je hebt een positieve inzet
  • Je bent belangstellend naar je werk en je collega’s

Praktische informatie:

Periode: per direct of in overleg.

Vergoeding: in overleg. 

Soorten stage: Werkend Leren (voor MBO en HBO), Snuffelstage (je leert ons bedrijf en ons vakgebied kennen), Afstudeerstage (HBO), Werkstage (bij een heroriëntatie op de arbeidsmarkt).  

Kwaliteit: Heluto is een erkend leerbedrijf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met André Sok 0521-591999 / mail of bel! 

Is een stage bij Heluto (ook) iets voor een ander? Deel dit bericht dan en wie weet heeft hij/zij straks een toffe stage dankzij jou!

Certificeringen

kiwa     stek   2019 Logo NVKL klimaat   VCA logo 1000x569px RGB 2.0