bellen

bellen

mailen

route

facebooklinkedintwitter

Vossebelt Emmen

Vossebelt precisiebewerking B.V. is een toeleverancier die volledig gespecialiseerd is in slijpen, honen, leppen, draaderoderen en vlamspuiten. Of het nu gaat om rond slijpen, kort, lang, klein of groot, centerloos slijpen, vlakslijpen of gereedschap slijpen, Vossebelt beheerst al deze technieken perfect.

Vossebelt beschikt over een geavanceerd machinepark en werkt met de meest nauwkeurige meetinstrumenten.

www.vossebelt.nl

Werkzaamheden

Werkplaats

De werkplaats zal worden verwarmd, gekoeld en geventileerd middels twee stuks dakcentrale's ingebouwde warmtepomp installatie, geschikt voor dakopstelling. De dakcentrales, elk met een netto koelcapaciteit van 80 kW en een verwarmingsscapaciteit van 120 kW.

De dakcentrale's zijn voorzien van een mogelijkheid voor vrije koeling met buitenlucht d.m.v. een enonomizer. Hiermee kan de ruimte bij lagere buitentemperaturen met buitenlucht worden gekoeld. De compressoren blijven dan buiten gebruik waardoor een grote energie besparing kan worden bereikt.

Het ventileren van de ruimte via de ingebouwde economizer.

In de dakcentrale is een water naverwarmer gemonteerd welke tevens tijdens de ontdooicyclus van de warmtepomp warmte genereerd.

Uitblaasplenums

De luchttoevoer naar de ruimte geschiedt door middel van 2 stuks verzinkte uitblaasplenums waarin de luchttoevoernozzles zijn opgenomen. De nozzles zijn fabrieksmatig vervaardigd van rubber en zijn in zwarte uitvoering.

Meetkamer

Een luchtbehandelinginstallatie bestaande uit een luchtbehandelingskast, afzuigventilator, koelmachine en cv-ketel.

Oplevering: 2016

vossebelt emmen3

vossebelt ingerichte hal

Certificeringen

kiwa steknvklVCA logo 1000x569px RGB 2.0